+4916093857090

  transporti funeral,organizata funerale, arkivole, dekorime me lule, varre, Procedurat e funeralit, transporti funeral, puna varrezë, makina e varrimit, transporti i kufomave, transferimi  jashtë vendit,Transport ndërkombëtar i të vdekurit, Ambulancës dh
Transporti i Kufomave

TRANSPORTI I KUFOMAVE PËR NË VENDLINDJE

Me maturi, profesionalizëm dhe ndjeshmëri veprat tona në funeralet e kaluara jan suksesi i ndërmarrjes tonë, duke respektuar vlerat kulturore, sociale dhe ekonomike të klientëve tanë. Stafi ynë është në dispozicionin tuaj për t'ju mbështetur  dhe të ju këshilluar, por edhe për të marrë përsipër të gjitha formalitetet lidhur me funeralin. Shërbimet e ofruara nga kompania jonë janë të cilësisë më të lartë dhe kurrë nuk kundërshtojm kërkesat e klientëve tanë.


Për ne

Ndermarrja "Ngushllimi" ësht themeluar me 1997 në Forchheim të Gjermanis dhe që nga atëher Jemi në sherbim të çdo Bashkëadhetarit që ka nevoj për sherbimet tona.

Bëjmë bartjen e kufomave nga e gjithë Europa për në Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovë Lindore dhe Maqedoni. Si dhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura.

Sipas kërkesës Bëjmë edhe organizimet Rituale (fetare), ofrojmë arkivole, dhe materialet e tjera për sherbime sa më Efikase.

24 orë në sherbimin tuaj. 

+4916093857090