+4916093857090

ÇFARË DUHET TË BËNI

Ndonjëherë vdekja vjen shumë e çuditshme dhe të afërmit shpesh nuk e din se çfarë të bëjë vetëm në një situatë të tillë. Ky udhëzues i shkurtër do të shpjegojë parimin, hapat e rëndësishëm se çfarë duhet të bëni në një situat të tillë.

  1. na telefononi menjëherë ne jemi 24 orë në dispozicion për ju  ,kështu që ne mund të ju ndihmojm me këshilla , dhe gjithashtu mund ti marrim  të gjitha barrat e  funeralit.
  2. Pasi njeriu është i vdekur, i mbyllet me butësi goja dhe sytë e tij, dhe lidhë nofullën e poshtme me një shirit  me anën e sipërme të kokës mbi ballë, Më pas, i mbulohet trupin plotësisht me një batanije.
  3. Nëse vdekja ka ndodhur në shtëpi, njoftoni mjekun e familjes për të vërtetuar dhe lëshuar certifikatën e vdekjes.
  4. Ju duhet të përgatisë dokumentet e mëposhtme në mënyrë që të organizojnë një rutinë të qetë funerale:
  1. Pasaportë ose kartë identiteti i personit të vdekur
  2. Çertifikata e lindjes për njerëzit e pamartuar
  3. Certifikata e martesës për të martuarit
  4. Dekreti Divorci për të divorcuarit
  5. Certifikata e vdekjes nga vejëria                                                                                                


Nga këtu mund të marrim përsipër dhe ne do të organizojmë gjithçka për ju sipas dëshirës tuaj!