+4916093857090

Ritualet fetare

Ne zakonisht e respektojm çdo religion dhe ritualet e ndryshme janë pjesë e shërbimit tonë. Transportin e Kufomave e organizojm me gjitha ritualet fetare qe ju keni dëshirë.

Ritualet e fesë

  • Islame
  • Katolike
  • Ortodokse