Shërbimet tona

NDËRMARRJA E VARRIMEVE - NGUSHLLIMI

Shërbimet

Në shërbimet që ofrohen nga ndërmarrja për shërbime funerale Ngushllimi, përfshihen:

 • materiali për varrimin e kufomës (qefini, thasët e mbështjelljes së kufomës dhe arkivolit, arkivoli)
 • pastrimi i kufomës (pastrimi i kufomës bëhet sipas standardeve islame dhe me mjete sterile)
 • transporti i kufomës (kryhet nga Gjermania, Zvicra, Austria dhe të gjitha vendet e tjera të Evropës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri dhe të gjitha vendet tjera të Ballkanit) - Në të gjitha nga destinacionet e përmendura bartja bëhet me aeroplan deri në aeroportin e Prishtinës, përkatësisht Shkupit ose Tiranës ose me automobil, dhe përfundimisht në shtëpinë e të afërmeve të të ndjerit në Kosovë.
 • Bartja e kufomës deri në banesën e fundit (sipas standardeve islame) kryhet në të gjitha vendet e Ballkanit

Brengat tuaja, obligim yni!


TRANSPORTI e Kufomave nga Gjermania

Me ndershmëri  dhe me saktësi në bartjen e Kufomave nga Gjermania për në Kosov, Maqedoni, Shqiperi, Mal të Zi, Kosoven Lindore ishte deri tani suksesi i ndërrmarrjes tonë dhe këtë qëllim e vazhdojm me shumë sinqeritet dhe  ......

Më shumë

TRANSPORTI e Kufomave nga Zvicrra

Nga gjitha Kantonet e Zvicrrër si dhe në Bashkpunim me Bashkësin Islame në Zvicërr organizojm bartjen e Kufomave për në të gjitha rajonet e banuara me shqipëtar.

Më shumë

TRANSPORTI e Kufomave nga VENDET E BENELUKSIT

Nga Vendet e Beneluksit kryejm bartjen e kufomave  me shumë korrektësi  për në Kosovë, Maqedoni, Preshevë, Medvegje, Mal të Zi etj.

Më shumë


Shërbimet tona në një shikim - vijimi:

 

 • Në Telefon - Këshillim personal, si dhe shqyrtimi i plotë i bartjes së kufomës.
 • Mbushja dhe dërgimi i Autorizimit - online.(më shpejt)
 • Marrja certifikatën e vdekjes nga spitali, mjeku.
 • Aplikimi i certifikatës së vdekjes në zyrën e gjendjes civile.
 • Aplikimi i rastit të vdekjes tek autoriteti kompetent.
 • Organizimi i një imami 
 • Zbatimi i ritualeve fetare.
 • Transportimin e personave të vdekur në vendlindje.
 • Transporti i kufomës në varrezat e dëshiruar me automjete speciale.

transporti kufomave, sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga austria, transporti i kufomave nga gjermania, transporti i kufomave prishtine, transporti i kufomave, transport i kufomave zvicer, transport i kufomave, transport kufomave, bartja e kufomave, bartja e kufomave nga gjermania, bartjen e kufomave, bartja e kufomave ne kosove, transporti i kufomave nga austria, transporti i kufomave, sa kushton transporti i kufomave, transporti i kufomave nga gjermania, transporti i kufomave prishtine