+4916093857090

Transporti i Kufomave nga Europa

Shërbimet nga europa

Kompania jonë ka organizuar shërbimet e varrimit dhe transportit funeral nga e gjithë Europa në destinacione të ndryshme si Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi, Maqedoni e Lugin me vetë makinat tona dhe  personelin tonë të kualifikuar.


tRANSPORTI I KUFOMAVE NGA GJERMANIA

Nga të gjitha republikat e Gjermanis kryejm transportin e Kufomave për në Vendlindje.

Më shumë

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ZVICRRA

Nga gjitha Kantonet e Zvicrrër si dhe në Bashkpunim me Bashkësin Islame në Zvicërr organizojm bartjen e Kufomave për në të gjitha rajonet e banuara me shqipëtar.

Më shumë

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA Austria

Bartja e Kufomave nga gjitha vendet e Austris për në Kosovë, Maqedoni, Preshevë, Medvegje, Mal të Zi etj.

Më shumë


+4916093857090

tRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ITALIA

Nga Italia organizojm bartjen e Kufomave për në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi, Maqedoni e Lugin

Më shumë

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA Franca

Bartja e Kufomave nga gjitha rajonet e Francës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Luginë e Mal të Zi.

Më shumë

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA Belgjia

Nga Belgjia kryejm transportin e Kufomave për në vendlindje.

Më shumëTransporti i Kufomave nga vendet e Europës

+4916093857090