+4916093857090

Transporti i Kufomave nga Zvicrra

KANTONET E ZVICRRËS NGA E BËJM BARTJEN E KUFOMAVE PËR NË VENDLINDJE

 • Aargau
 • Appenzell Ausserrhoden
 • Appenzell Innerrhoden
 • Basel-Land
 • Basel-Stadt
 • Bern
 • Fribourg
 • Freiburg
 • Genève
 • Glarus
 • Graubünden
 • Jura
 • Luzern
 • Neuchâtel
 • Nidwalden
 • Obwalden
 • St.Gallen
 • Schaffhausen
 • Schwyz
 • Solothurn
 • Thurgau
 • Ticino
 • Uri
 • Vaud
 • Valais
 • Zug
 • Zürich

TRANSPORTI NGA GJITHA KANTONET E ZVICRRËS

Nga gjitha Kantonet e Zvicrrër si dhe në Bashkpunim me Bashkësin Islame në Zvicërr organizojm bartjen e Kufomave për në të gjitha rajonet e banuara me shqipëtar.


+4916093857090